donderdag 20 februari 2020

De 7 meest gestelde vragen over BOTS


Beleggen met Bots is super makkelijk. In principe kan iedereen het. Om jou op weg te helpen met BOTS beantwoorden we vandaag de 7 meest gestelde vragen over BOTS by RevenYOU.





Wat is Bots nou eigenlijk?

De app Bots is een open platform waarop deskundige developers hun bots aanbieden. Deze bots beleggen voor jou. Zij maken hun keuzes op basis van kunstmatige intelligentie, machine learning en algoritmes. Bots zijn dus eigenlijk geautomatiseerde handelsstrategieën.
Door onze app worden de beste handelsstrategieën nu ook voor jou beschikbaar. En niet alleen voor de rijkste 1% van de wereld. Op die manier zetten we samen de wereld van het beleggen op zijn kop en maken we deze eerlijker en transparanter.

Hoe kan ik beginnen met Bots?

Starten met beleggen via Bots is zo gedaan. Binnen 2 minuten heb jij een account aangemaakt. Zorg er wel voor dat jij je ID bij de hand hebt. Die heb je nodig om een account aan te kunnen maken. Dit is een standaardprocedure voor elk bedrijf dat financiële diensten aanbiedt. Zodra je een account hebt gemaakt, kun je rustig kijken welke bots er op dit moment handelen en, heel belangrijk, wat hun resultaten zijn. Kies de bot waarmee je wilt starten en maak geld over naar je wallet. Starten kan al vanaf € 50,- en je betaalt via iDeal.

Hoe zit dat met de privacy van mijn gegevens?

Omdat wij met Bots werken op financiële markten, hebben wij ons aan regels te houden die door de overheid zijn opgesteld. Ook op het gebied van data en jouw gegevens. Zouden we ons hier niet aan houden, dan houdt het heel snel op voor ons. Los van alle wettelijke regels staat data integriteit bij ons hoog in het vaandel. Samen met experts op het gebied van data veiligheid en integriteit hebben wij een platform gebouwd wat voldoet aan alle veiligheidseisen.

Hoe verdienen jullie eigenlijk je geld?

Elke bedrijf moet geld verdienen, anders hebben ze geen bestaansrecht. Dat geldt natuurlijk ook voor ons. Wij geloven dat jij alleen niet zou moeten betalen voor die dure kantoorpanden waar ‘normale’ handelaren vanuit werken. Daarom gebruikt iedere bot van ons slechts 0,0002 x jouw inleg om je het beste rendement te bieden. Hiervan is een deel voor de bot developer en een deel voor ons. Eerlijk en transparant. Afhankelijk van de exchange waarop jouw bot handelt, komt hier nog een kleine bijdrage bovenop.

Waarom kan ik nu alleen nog maar in cryptovaluta handelen?

Bots richt zich qua beleggen voor nu op de cryptovalutafondsen. En dat doen we dus geautomatiseerd. Voor ons, als makers, is de cryptovaluta markt een perfecte plek om Bots verder te ontwikkelen. Zie het als een soort ontwikkel laboratorium. Op termijn willen we niet alleen cryptobeleggingen aanbieden, maar ook aandelen, obligaties en beleggingsfondsen.

Loop ik eigenlijk wel risico met zulke slimme bots?

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt een (deel) van je inleg verliezen. Bots beleggen slimmer dan mensen. De verhouding tussen het risico en het rendement is daardoor beter. Door met meerdere bots te beleggen, spreid je al een hoop risico. Garanties kunnen we je helaas niet geven, wel testen we onze bots minimaal 30 dagen op een bepaalde markt, voordat we deze aanbieden in de app.
Daarnaast geven we al onze bots een risiconiveau mee. Deze varieert tussen de 1 (laag risico) tot 12 (hoog risico). Dit risiconiveau wordt bepaald door resultaten uit het verleden van die specifieke strategie op een bepaalde markt.

Wat maakt Bots nou anders dan andere apps waarmee ik kan beleggen?

Bij andere apps beleg je nog steeds via een tussenpersoon. Dit kan een bank zijn of bijvoorbeeld een handelaar. Bots is een platform waarop professionele developers hun bots kunnen aanbieden. Via de bot handel je direct op de markt. Wij betalen deze bot creators een vergoeding. En hier zijn we eerlijk en transparant over. Het is meteen duidelijk wat er met jouw geld gebeurt.

Beleggen is voor iedereen

Iedereen moet kunnen beleggen. En nu kan dat ook. Met BOTS. Samen gaan we de wereld van beleggen eerlijk en transparanter maken. Heb je interesse, maar is jouw vraag nog niet beantwoord? Kijk dan eens bij de FAQ’s op onze site. Of neem contact met ons op, we leggen het je graag persoonlijk uit.

De bèta versie van de app kun je nu downloaden uit de playstore. Voor de ios app kun je terecht op onze website. Download de app vandaag nog en krijg een exclusief kijkje in de nieuwe wereld van beleggen. Help ons in de testfase en krijg als eerste toegang tot de beste bots.

Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten