zaterdag 25 augustus 2018

Algoritme ontwikkelaars komen bij RevenYOU binnen

RevenYOU-beurs-handel

De ontwikkelaar is de nieuwe held


Bij het fintech bedrijf RevenYOU.io zijn de ontwikkelaars de nieuwe helden. Wij geven ze graag een podium en zetten ze bijzonder graag in het zonnetje. Nu is bekend dat de meeste ontwikkelaars dát nou net niet willen. Ze begeven zich het allerliefste achter de schermen om daar, op hun eigen eiland, de meest fantastische algoritmes te bouwen. Dus vooruit, met een alterego komen ze aardig in de buurt van de spotlights.

Platform voor algoritme ontwikkelaars


De app RevenYOU kan niet bestaan zonder ontwikkelaars. Want er zijn duizenden, zo niet miljoenen algoritmes nodig om van RevenYOU een groot succes te maken. En dat gaat nooit lukken als je deze supernerds in dienst zou hebben. Dat is simpelweg te veel werk voor te weinig mensen. Daarom is RevenYOU een wereldwijd platform waar ontwikkelaars uit alle mogelijke landen zelf hun gemaakte robots op kunnen plaatsen.

Wat van mij is is van mij


Op elk gemaakt kunstwerk zit auteursrecht en dat is met het bouwen van algoritmes niet anders. Wat de ontwikkelaar heeft gemaakt blijft van hem (of haar natuurlijk). Bij RevenYOU wordt voor aandacht besteed aan het beveiligen van het systeem, van levensbelang. Hoewel de eigen code van de ontwikkelaar is en blijft kan er wel met andere ontwikkelaars worden samengewerkt om de algoritme nóg beter te laten functioneren. Hoe leuk is dat om dan te merken dat de resultaten nog hoger kunnen zijn. En alle partijen profiteren daarvan, dus waarom ook niet?

Portal is de plek waar ontwikkelaars algoritmes kunnen ontwikkelen


De portal is alive and kicking. De eerste algoritmes draaien al en hoewel we nog in betafase zijn geeft het al een goed inzicht in alle mogelijkheden. Ben jij nou een ontwikkelaar en ben je ervan overtuigd dé best presterende robot te hebben meld je dan vooral aan op onze portal. We heten je van harte welkom bij het team!

Stuur een email naar competition@revenyou.io als je niet kan wachten om aan de slag te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten