zaterdag 25 augustus 2018

RevenYOU's enorme sociale impact

hoog-rendement-lage-kosten-revenyou


RevenYOU's enorme sociale impact


Wij van RevenYOU zijn natuurlijk ontzettend trots op alles waar we mee bezig zijn en communiceren dat ook volop. Maar hoe fijn is het om te merken dat andere mensen het potentieel ook zien, dat uitspreken en willen participeren.

RevenYOU is het nieuwe Google


In een interview dat één van de oprichters, Michiel Stokman, had met het programma VNDG van de Financiële Telegraaf werd de volgende conclusie getrokken: ‘RevenYOU is het nieuwe Google’. En daar kunnen wij ons volledig bij aansluiten. De algoritmes op ons platform en de daaraan gekoppelde deep learning, zoals Artificial Intelligence, zorgen ervoor dat marktinformatie realtime wordt bijgehouden en gestuurd. Volledige up-to-date informatie dus.

Gelijke kansen op de beurs voor iedereen


Anna Chojnacka, directeur van de social onderneming Goodup ziet een enorm potentieel in de sociale impact van RevenYOU. Het geeft een grote groep mensen de toegang tot investeringstools. Een toegang die er eerder enkel was voor mensen met een grote portemonnee. Dus zelfs als je maar weinig geld hebt kan je al gebruik maken van de app van RevenYOU en profiteren van hoge ROI’s. Deze manier van denken past ook zeer goed bij de huidige tijd.

Investeerders vinden de weg naar RevenYOU


Het feit dat RevenYOU al binnen 9 dagen ruim 550K heeft binnengehaald geeft al een goed beeld van het potentieel. De waarde van het bedrijf is hiermee gestegen naar 4 miljoen. Deze groep investeerders van het eerste uur hebben hun volledige vertrouwen uitgesproken over het businessplan van RevenYOU. Nog voordat de ICO van start gaat behalen wij onze targets, u zult begrijpen dat wij trots zijn.

www.revenyou.io

Geen opmerkingen:

Een reactie posten