zaterdag 25 augustus 2018

Hoe beleggen leuk kan zijn voor iedereen

Hoe beleggen leuk kan zijn voor iedereen


Stel, je hebt wat geld over om te beleggen. Dan kan je een aantal dingen doen. Jezelf aanmelden zodat je allemaal boekwerken krijgt om door te spitten. Erg ingewikkeld en een kwestie van doorzetten als je het echt graag genoeg wilt. Een ander alternatief is naar je bank of je financieel adviseur gaan en vragen of hij je geld wil beleggen met een zo hoog mogelijk rendement. Maar die tussenpersonen willen uiteraard ook hun geld verdienen. Dat moet beter kunnen…

Beleggen wordt voor iedereen toegankelijk


De app van RevenYOU biedt een veel makkelijkere toegang om te gaan beleggen. Al vanaf 25 dollar kan je los gaan op beleggingspad. En een smartphone, maar dat is logisch. Als je je aanmeldt kan je keuzes maken uit verschillende algoritmes, de robots die voor je gaan beleggen. Op basis van je eigen profiel krijg je een overzicht van de best presterende mogelijkheden op een rijtje. Wil je niet in bommen en granaten? Geen probleem. Wil je alleen in ‘groen’ beleggen? Dat kan je simpelweg selecteren.

Test een algoritme op data uit het verleden

Natuurlijk wil je kunnen zien hoe een bestaande algoritme het afgelopen jaar heeft gepresteerd. Je wilt per slot van rekening dat je de beste kiest. In ons systeem is het mogelijk dat er binnen een aantal seconden duidelijk wordt wat de prestaties zijn geweest. Over de afgelopen week, het afgelopen maand of de afgelopen drie jaar. Zo kan je meteen de juiste keuzes maken.


Automatisch handelen, ook 's nachts

‘s Nachts wakker liggen van je aandelen is verleden tijd. Weg met het gestrest in de gaten houden wat je aandelen hebben gedaan en of ze niet ineens als een gek omlaag gekelderd zijn en jij je geld kwijt bent. Het deep learning systeem zorgt ervoor dat ze marktwerkingen herkennen en daarop inspelen. Zodat jij de nacht rustig doorkomt.

www.revenyou.io Just a finger-tip away

Geen opmerkingen:

Een reactie posten