donderdag 5 maart 2020

5 redenen waarom BOTS de wereld van beleggen op zijn kop gaat zetten

Beleggen met BOTS is super makkelijk en levert je meer rendement op dan beleggen via een ouderwets beleggingsfonds. Vandaag geven wij je 5 redenen waarom beleggen via BOTS de wereld van het beleggen op zijn kop gaat zetten.


BOTS

Volgens ons is beleggen wetenschap. En wij willen iedereen op aarde laten beleggen als een miljardair. Dat doen wij met behulp van Bots. De app die de beste handelsstrategieën nu ook voor jou beschikbaar heeft gemaakt. En niet alleen voor de rijkste 1% van de wereld.
De app is een open platform waarop deskundige developers hun bots aanbieden. Deze bots beleggen voor jou. Zij maken hun keuzes op basis van kunstmatige intelligentie, machine learning en algoritmes. Bots zijn dus eigenlijk geautomatiseerde handelsstrategieën.

Waarom BOTS?

Natuurlijk zijn wij hartstikke bevooroordeeld, want wij hebben de app gebouwd. Neemt niet weg dat vast staat dat beleggen via een bot op alle fronten enorme voordelen heeft. Die voordelen hebben we vandaag voor je op een rijtje gezet. Bots beleggen beter dan mensen.
  • Slapen? Daar beginnen we niet aan. Iedere belegger moet een keer slapen. Dat kan niet anders. Al is het maar een paar uurtjes. Maar wat als er in de tussentijd iets spannends gebeurt op de markt? Dan loop je als belegger al snel achter de feiten aan. Bots slapen nooit. Handig. Want zo kunnen ze dus altijd inspelen op veranderingen in de markt.
  • Beleggen op basis van data? Onze bots zijn superslim. En dan ook echt superslim. Omdat ze beleggen op basis van kunstmatige intelligentie, machine learning en algoritmes, lopen ze altijd voorop. Alle beschikbare data wordt gebruikt om jou het hoogste rendement te bieden. En al die data kun je echt niet kwijt in het hoofd van één belegger. Hoe slim deze belegger ook is. De intelligentie van de bot levert jou dus meer rendement op. En wil je eerst kijken hoe een bepaalde bot het doet? Dat kan. Kies een bot, volg deze een tijdje zonder dat je geld inlegt en bepaal dan zelf hoe tevreden je bent met het behaalde resultaat. Op die manier kun je zelf zien hoe slim onze bots werken voor je zelf geld investeert.
  • Een slecht gevoel? Emotie schakelen we uit. Wij als mensen hebben emoties. En die emoties bepalen ons gedrag. Klinkt logisch. Op een dag waarop jij je happy voelt, gedraag jij je anders dan op een dag dat alles je zwaar valt. Op een rotdag zul jij dus andere beslissingen nemen over je beleggingen dan op een goede dag. Net als degene die misschien voor jou belegt. En hoewel deze beleggers al een stuk beter zijn in het uitschakelen van emoties dan dat wij dat zijn, kunnen bots dat nog beter. Ze hebben namelijk geen emoties. Al hun acties komen voort vanuit data. Vanuit logica. En vanuit ratio. Een prettige gedachte als jij je geld aan iemand toevertrouwt.
  • Betalen voor die dure auto van degene die voor je belegd? Dacht het niet. Een bedrijf moet geld verdienen. Zoveel is duidelijk. En dat geldt natuurlijk ook voor degene die voor jou belegt. Dit doen ze niet gratis. Helaas. Alleen wil jij echt betalen voor de gouden deurknoppen van je bank? Voor de marmeren toiletten bij je fondsbeheerder? Voor de dure auto van jouw cryptohandelaar? Nee toch? Iedere bot van ons gebruikt slechts 0,0002 x jouw inleg om je het beste rendement te bieden. Hiervan is een deel voor de bot developer en een deel voor ons. Eerlijk en transparant.
  • Swipen door je bots? Kan gewoon. Gemak dient de mens. Iets wat heel moeilijk lijkt, hoeft dat helemaal niet te zijn. Bots is een supermakkelijk te bedienen app. Je gebruikt de app straks net zo simpel als dat je een serie kiest op Netflix of het nieuwe album van je favoriete artiest luister op Spotify. Je kijkt naar wat je wilt. Je checkt de resultaten voor je inlegt. Je kiest de bot die bij je past. Je start met beleggen. En uiteindelijk swipe je door je resultaten. Duidelijk en makkelijk in gebruik.

Beleggen is voor iedereen

Iedereen moet kunnen beleggen. En nu kan dat ook. Met BOTS by RevenYOU. Samen gaan we de wereld van beleggen eerlijk en transparanter maken. Heb je interesse, maar is jouw vraag nog niet beantwoord? Kijk dan eens bij de FAQ’s op onze site. Of neem contact met ons op, we leggen het je graag persoonlijk uit.
De bèta versie van de app kun je nu downloaden uit de playstore. Voor de ios app kun je terecht op onze website. Download de app vandaag nog en krijg een exclusief kijkje in de nieuwe wereld van beleggen. Op dit moment gaat het vooralsnog alleen om beleggen in cryptocurrency, de rest volgt later. Help ons in de testfase en krijg als eerste toegang tot de beste bots.
Risicoloos beleggen bestaat niet. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten