vrijdag 24 augustus 2018

RevenYOU Hackathon 1.000 ETH prijzengeld

Revenyou-bouw-algoritmes

Alweer een hackathon? Wij hebben de slimste ontwikkelaars van algoritmes.

Het is hip and happening, het organiseren van een hackathon. Veel bedrijven, nationaal en internationaal, hebben een vraagstuk die ze door de beste computer’nerds’ opgelost willen zien. En hoe leuk is dat om dit tijdens een hackathon te doen. Gedurende 24 of 48 uur krijgen de ontwikkelaars de tijd om voor bedrijf A, B of C de meest fantastische oplossingen te bedenken. Maar RevenYOU.io gaat een stap verder én een stuk lucratiever voor de winnaars in spé, de slimste ontwikkelaars van algoritmes.

RevenYOU League

Bij RevenYOU.io zijn we fan van de ontwikkelaars. Deze experts opereren, meestal geheel vrijwillig, onder de radar om te stoeien met nulletjes en eentjes. Het doel is om de best presterende algoritmes te bedenken voor banken of andere financiële instanties. Wij willen deze ubernerds graag wat meer in het zonnetje zetten en ze direct kans geven om de competitie aan te gaan met de besten van de wereld, grote geldprijzen te winnen én te profiteren van hogere rendementen.


Zeven maanden, live uitzendingen

De League duurt in totaal zeven maanden. Elke maand zal er via de live uitzending vanuit de studio’s in Rotterdam verslag worden gedaan van de status quo. Wie scoort het beste? Hoe kan je de beste teams vormen? Waar liggen aandachtspunten? Kortom; alles om de spannende race te kunnen volgen. Elke uitzending kan er trouwens ook prijzengeld worden gewonnen.

1.000 Ethereum prijzengeld

De totale prijzenpot bestaat uit 1.000 Ethereum. Op dit moment omgerekend zo’n 600.000 USD. Deze prijzenpot zal verdeeld worden tijdens de gehele looptijd van de League. Deze verdeling is terug te vinden op de pagina van de League: www.revenyou.io/revenue-league.


Word je al getriggerd?

Voel je je al aangesproken en denk je jezelf te kunnen meten met de beste ontwikkelaars van over de hele wereld, meld je dan vooral snel aan voor de RevenYOU League. De inschrijving is helaas gesloten maar als je wilt kun je snel aan de slag op onze portal. We zijn volop in ontwikkeling.
Revenyou

Geen opmerkingen:

Een reactie posten