zaterdag 25 augustus 2018

RevenYOU: Handelsplatform, lage kosten, hoge rendementen


handelen-voor-dummies-Revenyou

Hoezo, een fintech eenhoorn…

Een eenhoorn is uniek in zijn soort. Een mythisch wild dier uit de bossen, dat symbool staat voor zuiverheid, genade, strijdlust en dapperheid. Een dier waar de twijfels over bestaan of deze wel echt heeft geleefd of dat het een verzinsel is. Zo kan je RevenYOU.io ook bekijken. Uniek in zijn soort. Met pure en zuivere gedachten ontwikkeld en strijdlustig vormgegeven door de drie oprichters. En zeker geen verzinsel...

Hoge rendementen voor iedereen

Waarom zouden alleen de rijken der aarden mogen profiteren van goede ROI’s bij beleggen? Dat is een vraag die Michiel Stokman zichzelf stelde tijdens zijn jarenlange ervaringen met het beleggen op de markt. Eigenlijk is de verdeling van het geld oneerlijk, omdat de gewone consument niet kan profiteren van de hoge ROI’s die de rijkeren onder ons wel kunnen krijgen. Dat moet toch anders kunnen, dacht hij. En dat is gelukt!

Open-source algoritme platform

Samen met Colin Groos en Stefan Bijen hebben de drie heren het beleggingsplatform RevenYOU ontwikkeld. Een open-source portal waar iedereen met een smartphone op kan beleggen. Eigenlijk heel simpel dus, en enig in zijn soort; inderdaad, de fintech unicorn.

Handelsplatform, lage kosten, hoge rendementen

De makers van de algoritmes, de slimste ontwikkelaars van over de hele wereld, kunnen hun algoritmes aanbieden op het platform, zonder tussenkomst van banken en financiële instanties. Dat zorgt ervoor dat er veel betere rendementen kunnen worden gemaakt en dat er geen geld hoeft worden afgedragen aan de tussenpersonen. Want die zijn dus niet meer nodig.

Profiteer mee kijk op www.revenyou.io

De fintech eenhoorn bestaat en hoe! Kijk vooral eens op www.revenyou.io voor alle informatie. Get whitelisted zodat je ook op tijd kan profiteren van de snelgroeiende ontwikkeling van RevenYOU.io

Geen opmerkingen:

Een reactie posten